2012/02/17

Behavazódtam...

...szó szerint. Hát igen, így jár az, aki meggondolatlanul túlvállaja magát. Hol is kezdjem, hmmm....
A minap nagy öröm ért. Mégpedig az, hogy azon szerencsés emberkék egyike vagyok, akit Bee beválasztott a vendég CT csapatába. Nagyon nagyon örülök neki....itt is nagyon szépen köszönöm a lehetőséget Bee! :)))
Ez volt a legfontosabb, és legörömtelibb hírem mára... :))) Hát, igen... 


Nem panasz képpen, és csak ici-pici betűkkel írom, hogy elkezdődött egy nehéz időszak (számomra) az életemben. Mégpedig az, hogy idén májusban - ha minden jól megy - befejezem egyetemi tanulmányaimat. És hogy mi ebben a rossz? Csupáncsak annyi, hogy bármennyire is szerettem volna, és szeretném összeegyeztetni az iskolát a scrappel, valahogy nem megy. Egyre több a lemaradásom, és ez nagyon boldogtalanná tesz, mert nagyon szeretnék megfelelni ahogy a tervezőknél, úgy az iskolában is. Sajnos rá kellet jönnöm, hogy a kettő együtt 100%-osan nem megy. Valahol kicsit vissza kell vennem a tempóból....és az eszem azt súgja, hogy most a tanulásra kell szentelnem a scrap-re való időm nagy részét is. Ez, ugyebár, már most észrevehető, ugyanis ez a bejegyzésem is már hiányos saját oldal téren.


De visszatérve Bee-hez... Nagy örömmel mutatom be ma megjelent template csomagját, amely a Layered Template Vol.1. nevet kapta. Nálam nagyon-nagyon bejövős....bár, igaz, csak egy gyorsan összedobott oldalt voltam képes hozni, sajnos. A csomag 4 db template-t tartalmaz, és megvásárolható a Scrapinsider-nél és a DDR-nél.
Mutatom is az előkét:


És az én gyorsan összecsapott oldalam...Néhány karácsonyi fotó, és Bee Golden Glow készlete felhasználásával:

És sajnos van 2 elmaradásom is... 
Az egyik, Betti tegnap megjelent készlete a Purple or black dream, amiről már sajnos lemaradtam oldal készítés terén....feljebb említett okok miatt. A készlet tartalmaz 5db papírt, 57db elemet, 3db WA-t és 2 maszkot. Megvásárolható a Digi-Boutic-ban.


Igaz, oldalt nem készítettem, viszont szeretném megmutatni barátném Skippy-Ancsi szépséges oldalát, amit Nórikámról készített :)))


A másik elmaradásom pedig ViolaMoni Creations legújabb készlete, amely a Bee Mine névre hallgat. A készlet 16db papírt és 36db elemet tartalmaz. Megvásárolható a Scrapable boltjában.
Mutatom is az előkét:

Oldalam sajnos nem készült ebből a készletből sem, viszont mutatnék, megintcsak Skippy-Ancsi-tól, egy szupi oldalt, amit rólam és a páromról készített. 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára